Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je meer informatie wil hebben over het leasen van een website. Op deze pagina hopen wij je vraag te beantwoorden. Staat je antwoord er niet tussen? neem dan contact met ons via telefoonnummer We begrijpen dat u vragen heeft over het leasen van een website. Op deze pagina hopen wij deze voor een groot deel te beantwoorden. Is uw vraag niet beantwoord? neem dan contact met ons via telefoonnummer 085-0470185 of stuur een mail naar info@internetyou.nl. Wij helpen je graag verder! 

Het verschilt per website hoe lang het duurt voordat deze klaar is. Dit hangt er van af of content zoals teksten en afbeeldingen beschikbaar zijn. Doorgaans zijn wij  maken wij je website in gemiddeld 2-4 weken.

Wij bouwen websites voor het MKB en ZZP’ers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met online succes te behalen!

Het enige wat je hoeft aan te leveren zijn mooie foto’s en goed leesbare teksten. Als je zelf geen afbeeldingen hebt kunnen wij deze voor je regelen uit onze premium bibliotheek. Verder hoef je in principe niks te doen, wij bouwen en onderhouden je website volledig.

Maar natuurlijk! Wij gaan kijken welke bruikbare elementen we kunnen gebruiken en bouwen je website opnieuw met behoud van je huisstijl.

Het lease contract gaat in op het moment dat je website live is. De minimale periode voor een website is 12 maanden. Hierna is je website maandelijks opzegbaar.

Al onze websites met worden met WordPress in combinatie met Elementor gebouwd. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en heb je zo onder de knie. Wil je dit liever toch niet zelf doen? Wij nemen dit graag voor je uit handen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij het bouwen van de websites houden wij rekening met de basis voor SEO. Dit betekent dat de website technisch goed gebouwd is voor Google.

We ontwerpen de website zo dat deze niet alleen op mobiel goed werkt, maar ook op de computer en de tablet. Dit komt door een responsive ontwerp en houdt in dat de website zich op het scherm van het apparaat aanpast.

Bij alle website lease pakketten zijn zakelijke e-mailadressen en hosting  standaard inbegrepen.

Looptijd en facturatie

Pas als de website live staat ontvang je de eerste factuur. De minimale periode van het lease contract is 12 maanden. Hierna is de website maandelijks opzegbaar. 

Per kwartaal ontvang je een factuur voor de leasekosten van je website. 

✓ Het lease contract kan zonder verplichtingen worden opgezegd na de minimale periode. Wij verwijderen dan je website van het internet.

Het is mogelijk om het leasecontract af te kopen. De kosten hiervoor zijn € 395,00 excl. BTW. De website wordt dan overgeschreven en de inloggegevens worden met je gedeeld. Hierdoor wordt je volledig eigenaar van de website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder