Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je meer informatie wil hebben over het laten maken van een website. Op deze pagina hopen wij je vraag te beantwoorden. Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0470185 of stuur een mail naar info@internetyou.nl. Wij helpen je graag verder! 

Het verschilt per website hoe lang het duurt voordat deze klaar is. Dit hangt er van af of content zoals teksten en afbeeldingen beschikbaar zijn. Doorgaans maken wij je website in gemiddeld 2-4 weken.

Wij bouwen websites voor het MKB en ZZP’ers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag met online succes te behalen!

Het enige wat je hoeft aan te leveren zijn mooie foto’s en goed leesbare teksten. Als je zelf geen afbeeldingen hebt kunnen wij deze voor je regelen uit onze premium bibliotheek. Verder hoef je in principe niks te doen, wij bouwen en onderhouden je website volledig.

Maar natuurlijk! Wij gaan kijken welke bruikbare elementen we kunnen gebruiken en bouwen je website opnieuw met behoud van je huisstijl.

Bij ons zit je niet vast een contract. Na het betalen van de factuur is de website 100% jouw eigendom.

Al onze websites met worden met WordPress in combinatie met Elementor gebouwd. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en heb je zo onder de knie. Wil je dit liever toch niet zelf doen? Wij nemen dit graag voor je uit handen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij het bouwen van de websites houden wij rekening met de basis voor SEO. Dit betekent dat de website technisch goed gebouwd is voor Google.

We ontwerpen de website zo dat deze niet alleen op mobiel goed werkt, maar ook op de computer en de tablet. Dit komt door een responsive ontwerp en houdt in dat de website zich op het scherm van het apparaat aanpast.

Bij alle website pakketten zijn zakelijke e-mailadressen en hosting standaard inbegrepen.

Oplevering en eigendom website

Pas als de website live staat ontvang je de factuur. De website is 100% jouw eigendom nadat de factuur is betaald.

✓ Je website wordt gebouwd door online marketing specialisten. Hierdoor is je website in de basis geoptimaliseerd voor Google wat ervoor zodat je goed wordt gevonden.

Bij alle pakketten is hosting inbegrepen en dit is het eerste jaar volledig gratis. Daarna zijn de kosten € 12,95 per maand excl. BTW. 

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder